Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda yılan görmek

Rüyada bulanık suda yılan görmek

Rüyada bulanık suda yılan görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, içinin huzurla dolacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, şansızlığın kırılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda yılan gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda yılan görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda yüzmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, kalabalık günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments