Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda balık görmek

Rüyada bulanık suda balık görmek

Rüyada bulanık suda balık görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda balık gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada bulanık suda balık görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda timsah görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini bulanık suda görmek güç ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments