Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda boğulan görmek

Rüyada bulanık suda boğulan görmek

Rüyada bulanık suda boğulan görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulan gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda koşmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments