Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda abdest almak

Rüyada bulanık suda abdest almak

Rüyada bulanık suda abdest almak tüm fırsatları değerlendireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda abdest almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda abdest almak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyla abdest almak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulur.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak evlatlarından memnun olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda kaybolmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek maddi sorunlarının artacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments