Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda kalmak

Rüyada bulanık suda kalmak

Rüyada bulanık suda kalmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda kalmak gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada bulanık suda kalmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazanca kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda abdest almak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda yüzmek derdin sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda balık avlamak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments