Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda balık avlamak

Rüyada bulanık suda balık avlamak

Rüyada bulanık suda balık avlamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda balık avlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Rüyada bulanık suda balık avlamak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada suda balık avlamak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işarettir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, ailesini utandırmayacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek Allah’ın yolundan gideceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda balık görmek önünü açacağına, içinin huzurla dolacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölü balık avlamak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada derede balık avlamak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments