Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda büyük balık görmek

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda büyük balık gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, boş yere korku duyulacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda balık görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek borçlarını bitireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, iyilik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada suda büyük balık görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda büyük balık tutmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments