Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda yüzmek

Rüyada bulanık suda yüzmek

Rüyada bulanık suda yüzmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Rüyada bulanık suda yüzmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, mal kaybına uğrayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda yürümek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, canın sıkılacağına, güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments