Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi veya parasal açıdan aşırılıklara kaçmamalı, hayatı basite indirgemelisiniz.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak emeğinden hayır göreceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak yeni bir yola gireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, layık olduklarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments