Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak sıkılacağı bir haber almaya, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazancının katbekat artacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yüzmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yıkanmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments