Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak istediği gibi alışverişe gideceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments