Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kötü haberler alacağına inanılır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ufkunun açılacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments