Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda batmak

Rüyada suda batmak

Rüyada suda batmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kazancının her geçen gün artacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada suda batmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada suda batmak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına inanılır.

Rüyada suda dibe batmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda batmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada çamura batmak çıkmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemisi batmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına tabir olunur.

Rüyada karın içine batmak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, can sıkıcı haberler almaya, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada denize batmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurun içine batmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments