Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda dibe batmak

Rüyada suda dibe batmak

Rüyada suda dibe batmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada suda dibe batmak gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada suda dibe batmak içindeki sıkıntıların gideceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, düşmanlarımızı alt etmeye işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibine batmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Rüyada suyun dibine batmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde dibe batmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerin dibine batmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, maddi konuda zayıflayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dibe batmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, sahip olacağı malın faazlalığına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda batmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Rüyada suda batmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments