Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya girmemek

Rüyada bulanık suya girmemek

Rüyada bulanık suya girmemek afiyete ereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada bulanık suya girmemek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada çamurlu bulanık su görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, inancından sapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, güç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede bulanık su görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada bulanık ve duru su görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments