Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su dökmek

Rüyada bulanık su dökmek

Rüyada bulanık su dökmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayır vereceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su dökmek gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Rüyada bulanık su dökmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyun içine girmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada bulanık suyla banyo yapmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada bulanık suya kapılmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada çamurlu bulanık su görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya batmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada bulanık ve duru su görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments