Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birikinti su görmek

Rüyada birikinti su görmek

Rüyada birikinti su görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalettir.

Rüyada birikinti su gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada küçük su birikintisi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada su birikintisinden geçmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisine girmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada su birikintisine basmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, tabiatı kötü olan kişiye, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada birikinti su görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek yaşamının uzun olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments