Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisinden geçmek

Rüyada su birikintisinden geçmek

Rüyada su birikintisinden geçmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada su birikintisinden geçmek borçlarının kapacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek rahat bir hayat sağlayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada evde su birikintisi görmek yeni bir eve taşınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada yolda su birikintisi görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada su birikintisinde yüzmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada büyük su birikintisi görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments