Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık akan su görmek

Rüyada bulanık akan su görmek

Rüyada bulanık akan su görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık akan su gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada akan bulanık su görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık akan su görmek günahkâr olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine inanılır.

Rüyada bulanık akan nehir görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun içine girmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya batmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada durgun bulanık su görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, işlerinin artacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada bulanık su içinde yürümek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments