Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık nehirde yüzmek

Rüyada bulanık nehirde yüzmek

Rüyada bulanık nehirde yüzmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek kazanç kapılarının açılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bulanık nehir görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek dertlerin aşılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada akan nehirde yüzmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek büyük başarı kazanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Rüyada bir nehirde yüzmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzmek rahmete vesile olacak gelişmelere, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments