Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden yüzerek geçmek

Rüyada nehirden yüzerek geçmek

Rüyada nehirden yüzerek geçmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, aşkının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirden geçmek tatsız haberlerin alınacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada nehir geçmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nehir üzerinden geçmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada akan nehirden geçmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, verimin ve bereketin geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık nehirden geçmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada nehirden karşıya geçmek istediği herşeye ulaşabileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments