Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan nehirden geçmek

Rüyada akan nehirden geçmek

Rüyada akan nehirden geçmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada akan nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada akan nehirden geçmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ters akan nehir görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan nehir görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok büyük paralar kazanacağına, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan bir nehir görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada tersine akan nehir görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada akan nehirde yüzmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments