Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir geçmek

Rüyada nehir geçmek

Rüyada nehir geçmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ticaret ehli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir geçmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir geçmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada nehirden karşıya geçmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına delalet eder.

Rüyada nehirden geçmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, gıybet edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinden geçmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada akan nehirden geçmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments