Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık nehir görmek

Rüyada bulanık nehir görmek

Rüyada bulanık nehir görmek yıpranacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada bulanık nehir gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun istediklerini kabul ederseniz bazı zorluklarada katlanmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada bulanık nehirden geçmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehir görmek yokluk çekeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, başka alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada tertemiz nehir görmek işe giren herkesin kalkınacağına, huzurunu yerine getireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek birçok iş teklifi alınacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir içinde yürümek ferah düzeyinin yükseleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments