Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık akan nehir görmek

Rüyada bulanık akan nehir görmek

Rüyada bulanık akan nehir görmek kafasını rahatlatacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık akan nehir gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek çaresizleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, içebileceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık nehir görmek sıkıntılarından arınacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek İslami olarak günahlarının artacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Rüyada ters akan nehir görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine inanılır.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada tersine akan nehir görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Rüyada akan nehirden geçmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments