Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden karşıya geçmek

Rüyada nehirden karşıya geçmek

Rüyada nehirden karşıya geçmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek yaptığı işten çıkarılacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin karşısına geçmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, rızkın genişleyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada suda karşıya geçmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehrin karşısına geçmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek maddi kriz yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments