Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan nehirde yüzmek

Rüyada akan nehirde yüzmek

Rüyada akan nehirde yüzmek ondan şifa göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada akan nehirde yüzmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ters akan nehir görmek yorulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan nehir görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık akan nehir görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Rüyada akan bir nehir görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tersine akan nehir görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı akan nehir görmek dualarına karşılık alacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments