Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yüzmek

Rüyada nehirde yüzmek

Rüyada nehirde yüzmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada nehir yüzmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada kirli nehirde yüzmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rütbe edineceğine işaret eder.

Rüyada nehirde yüzmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada bir nehirde yüzmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, mekân değiştireceğine yorulur.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, elindekileri de yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments