Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir nehirde yüzmek

Rüyada bir nehirde yüzmek

Rüyada bir nehirde yüzmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada kirli nehirde yüzmek çok farklı bir kişi olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde yüzmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akan nehirde yüzmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir yüzmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments