Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada nehirde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada bir nehirde yüzmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, icat yapacağına alamet eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada yeşil nehirde yüzmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehirde yüzmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kirli nehirde yüzmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments