Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık camurlu su görmek

Rüyada bulanık camurlu su görmek

Rüyada bulanık camurlu su görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık camurlu su gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada bulanık camurlu su görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan bulanık su görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada bulanık akan su görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına işarettir.

Rüyada bulanık sular görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişede bulanık su görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments