Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık sular görmek

Rüyada bulanık sular görmek

Rüyada bulanık sular görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık sular gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek iyi kısmetleri olacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Rüyada evinde bulanık su görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sularda yüzmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, mesleğindeki statüsünün de artacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyu temizlemek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada bulanık suyla abdest almak başarılarının tadına varacağına, daha büyük adımlar atılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su içmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments