Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık baraj görmek

Rüyada bulanık baraj görmek

Rüyada bulanık baraj görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanların takdirini kazanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık baraj gördüyseniz:

  • Bir yerden bir yere gitmek kolaylaşıyor.

Rüyada bulanık baraj görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sınav barajını geçmek mali gücünü yitireceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada baraja düşmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, anne duasının açılacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada barajda boğulmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu baraj görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada baraj suyu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek kalp kırıklığına neden olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada temiz baraj görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments