Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraja düşmek

Rüyada baraja düşmek

Rüyada baraja düşmek helal kazanca sahip olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok güzel günler geçirileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada baraja düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size canı gönülden yardım etmek istiyor olabilirler.

Rüyada baraja düşmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Rüyada baraja düştüğünü görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada sınav barajını geçmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada baraj suyu görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada barajda olmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada baraj patlaması görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Rüyada baraj yapmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil baraj görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments