Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu baraj görmek

Rüyada su dolu baraj görmek

Rüyada su dolu baraj görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu baraj gördüyseniz:

  • Çalışma ortamınız daha güzel bir hale gelebilir.

Rüyada su dolu baraj görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dolu baraj görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük zararlar edileceğine delalet eder.

Rüyada baraj suyu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada su barajı görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraja düşmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada baraj yapımı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baraja atlamak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments