Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barajda boğulmak

Rüyada barajda boğulmak

Rüyada barajda boğulmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, parasının ve makamının artacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok başarılı olunacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, karlı işlere gireceğine, malının artmasını sağlayacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına tabir olunur.

Rüyada barajda boğulmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Rüyada barajda boğulmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük baraj görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine alamet eder.

Rüyada dolu baraj görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu baraj görmek büyük bir başarının elde edileceğine, büyük bir makama geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada baraj gölü görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet eder.

Rüyada baraja düşmek işindeki verimliliğin düşeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada barajın taştığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments