Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baraj suyu görmek

Rüyada baraj suyu görmek

Rüyada baraj suyu görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, büyük bir işe kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada baraj suyu gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su barajı görmek desteksiz kalacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu baraj görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada baraj suyu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göl baraj görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baraja atlamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada baraj yapıldığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments