Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barajda yüzdüğünü görmek

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada barajda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada baraj görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu baraj görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada baraj yapımı görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada baraj gölü görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada barajda balık görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, aile içinde saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada göl baraj görmek rahatın yerine geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada barajın taştığını görmek esenlik bulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments