Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz baraj görmek

Rüyada temiz baraj görmek

Rüyada temiz baraj görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çok mutlu günler geçireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz baraj gördüyseniz:

  • Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor.

Rüyada temiz baraj görmek şansının kendisinden yana gideceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Rüyada baraja düştüğünü görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada barajda balık görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu baraj görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada barajda olmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada baraj gölü görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada barajda boğulmak güzel bir hayata sahip olunacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, içinin de rahat edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments