Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buhur koklamak

Rüyada buhur koklamak

Rüyada buhur koklamak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada buhur koklamak gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada buhur koklamak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, darlığa düşmeyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada buhur görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buhur yakmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koku koklamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada kabeyi koklamak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada kadın koklamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada insan koklamak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarçın koklamak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments