Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buhur yakmak

Rüyada buhur yakmak

Rüyada buhur yakmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ruh sağlığının bozulacağına, stresten uzaklaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buhur yakmak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada buhur yakmak kötü günler geçireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buhur koklamak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buhur görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işarettir.

Rüyada fare yakmak güveninin artacağına, makamının ve ününün artacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini kına yakmak ferah bir haneye sahip olunacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada avucuna kına yakmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret eder.

Rüyada sobayı yakmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şömine yakmak her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments