Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan koklamak

Rüyada insan koklamak

Rüyada insan koklamak verimli ve bereketli işler yapacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan koklamak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada bir insanı koklamak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, ekmeksiz kalacağına, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Rüyada insan koklamak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini koklamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalettir.

Rüyada içki koklamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı koklamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada havlu koklamak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kafasının rahat olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada misk koklamak o masumların bedduasını alacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada mor sümbül koklamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments