Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi koklamak

Rüyada kabeyi koklamak

Rüyada kabeyi koklamak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, dayanışma içinde kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi koklamak gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada kabeyi koklamak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarçın koklamak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm sıkmak ve koklamak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, ününün çoğalacağına yorulur.

Rüyada gülü koklamak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada erkeği koklamak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada el koklamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır koklamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments