Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın koklamak

Rüyada kadın koklamak

Rüyada kadın koklamak kazancını katbekat arttıracağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, yokluk içine düşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kadın koklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Rüyada kadını koklamak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın saçı koklamak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın koklamak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını koklamak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar koklamak rakiplerin oyununa gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine sarılmak koklamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada hanımeli çiçeği koklamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı koklamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments