Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarçın koklamak

Rüyada tarçın koklamak

Rüyada tarçın koklamak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada tarçın koklamak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada tarçın koklamak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada kabuk tarçın görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak ağız tadı ile yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işaret eder.

Rüyada tarçın çubuğu görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada tarçın yemek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işarettir.

Rüyada tarçın kokusu almak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada tarçınlı pasta görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada tarçın çayı içmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments