Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buhur görmek

Rüyada buhur görmek

Rüyada buhur görmek makbul olmayan işler yapacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada buhur gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz veya kötümser düşünceleriniz nedeniyle, yolunda giden işleri bozmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada buhur koklamak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada buhur görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet eder.

Rüyada buhur yakmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments