Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday unu görmek

Rüyada buğday unu görmek

Rüyada buğday unu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalettir.

Rüyada buğday unu gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Rüyada buğday unu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday un görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada un ve buğday görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada buğdayı un yapmak hep dua edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah un görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kazançlı çıkacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada unun görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada un bulamamak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un almak kalp kırmaya, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments