Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdayı un yapmak

Rüyada buğdayı un yapmak

Rüyada buğdayı un yapmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada buğdayı un yapmak gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Rüyada buğdayı un yapmak emeğinden hayır göreceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada un ve buğday görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday unu görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada buğday un görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada un helvası yapmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada un helva yapmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada unla hamur yapmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Rüyada unla ekmek yapmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments