Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday un görmek

Rüyada buğday un görmek

Rüyada buğday un görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yalan söylemeye, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada buğday un gördüyseniz:

  • Kararsız bir imaj çizmeniz zor bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada buğday unu görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğdayı un yapmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada un ve buğday görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada buğday un görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde un görmek elinin döneceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne un sürmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada ipe un sermek afiyette giden düzeninden olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments