Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah un görmek

Rüyada siyah un görmek

Rüyada siyah un görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, bir ömür olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah un gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Rüyada siyah un görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada un taşımak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada un helvası kavurmak sevdiği insanların olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kazancının günbegün artacağına delalettir.

Rüyada unu çuvala doldurmak kısmetinin de açılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Rüyada un saçmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada un bulgur görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada oruçluyken unutarak su içmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments